Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä
Rengastien Autotarvike Oy
Y-tunnus 0935935-1
Rengastie 28
60120 Seinäjoki

Yhteyshenkilö

Joni Honka
Puh. 050 3218398

Rekisterin nimi
Ratshop verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Ratshopin verkkokauppaan rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot tallentuvat asiakastietokantaan. Tietokantaan kirjataan tiedot tilausten käsittelyä, arkistointia, tilastointia ja toiminnan kehittämistä varten. Tietoja voidaan käyttää asiakassuhteiden ylläpitämiseksi sekä Rengastien Autotarvikkeen omiin markkinointitarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö
Henkilön etu- ja sukunimi
Postiosoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Tehtyjen tilausten tiedot
Rekisterinpitäjä rekisteröi Ratshop verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa tilausta tehdessään.

Tietojen luovutus
Verkkokaupan rekisteriin tallennettuja tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Asiakastietojen käyttö
Asiakasrekisterin tietoja käytetään Henkilötietolain (523/99) määrittelemissä rajoissa. Asiakastietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Tietojen suojaaminen
Rekisteriä ei luovuteta sivullisiille. Rekisteri sijaitsee Ratshop verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella, johon oikeudet ovat vain rekisterin pitäjällä.

Rekisteröidyn oikeudet
Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä rekisterivastaavalle osoitteeseen: ratshop@ratoy.fi

Tarkastusoikeus
Voit tarkistaa rekisterissä olevat henkilötietosi itse, mikäli olet rekisteröitynyt asiakas, tai olemalla yhteydessä meihin sähköpostitse ratshop@ratoy.fi.

Vastustamisoikeus
Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että
olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä
joitain henkilötietojasi.

Poisto-oikeus

Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen, voit poistaa ne rekisteristä tai pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle https://tietosuoja.fi/fi/yhtey...


Valitusoikeus
Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että rikomme
henkilötietojasi käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä (

https://tietosuoja.fi/fi/yhtey...

).

Sähköpostilista

Mikäli olet ilmoittanut halukkuutesi saada markkinointiviestejä sähköpostitse Ratshopilta, säilytämme tätä varten antamasi sähköposti ja nimesi, mikäli olet sen antanut.

Sinulla on koska vain oikeus pyytää tietojesi poistamista postituslistalta lähettämällä viesti osoitteeseen ratshop@ratoy.fi.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 16.12.2019 alkaen.

Verkkokauppa

Ratshop.fi

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Ratshop yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

orders@rengastienautotarvike.fi

0503218398

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Tuote on oltava samassa kunnossa kuin ostattaessa

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit